De Winter Natuursteen
De-Winter-Natuursteen-gebouw

De Winter Natuursteen

Over ons

De Winter Natuursteen kent reeds een lange geschiedenis. Frans De Winter startte het bedrijf in 1955. Hij was toen 21 jaar oud, maar hij had al zeven jaar ervaring als steenhouwer. Jeugdige ondernemerszin bracht hem ertoe als zelfstandige te beginnen.

In die tijd verliep de productie nog met handenarbeid. Frans werkte alleen. Hij maakte dorpels en omlijstingen, en grafmonumenten in arduin. Met een - gehuurde - stootkar bracht hij de zerken naar een van de omliggende kerkhoven, soms tot acht kilometer ver.

Die inspanningen werden beloond, want na een jaar kon Frans twee werknemers aanwerven en een zaag- en een ciseleermachine aankopen. Een expansie leek toen onvermijdelijk.

Sindsdien heeft ons bedrijf zich volledig ontplooid tot een handelszaak die steeds aan alle wensen en verzoeken tegemoet kan komen, zelfs met de groeiende technologische ontwikkelingen in steenbewerking, en de veranderde voorkeuren en vereisten van de klant. Bestelling, fabricatie en levering zijn op korte termijn uitvoerbaar.

Vandaag biedt De Winter Natuursteen een vrijwel onbegrensd gamma aan producten in steen. Ook in de keuzemogelijkheden van materialen is het aanbod uitgebreid met composiet en keramiek.

De-Winter-Natuursteen-team
De-Winter-Natuursteen

In 2015 is De Winter Natuursteen verhuisd naar een nieuw modern gebouw in de industriezone te Sint-Katelijne-Waver, een drietal kilometer van de vorige locatie te Mechelen. Daar vindt u ook onze toonzaal, waar u geheel vrijblijvend een kijkje kan komen nemen naar de mogelijkheden met natuursteen. Kom langs en laat u verrassen door de verscheidenheid aan unieke creatieve mogelijkheden.

 

Meer weten? Lees meer over onze producten, of bekijk onze fotogalerij van afgewerkte projecten.

Contacteer ons voor meer info of een offerte

Fotoalbums

In onze fotogalerij vindt u reeds een voorsmaakje. Klik door voor meer foto’s.